До кінця літа буде закрита частина вулиці Шевченка у Львові

13:34 7 липня 2022 р.

Фото до новини

У Львові на вул. Шевченка тривають ремонтні роботи на відрізку від вул. Юнаківа до вул. Яцкова.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», ремонтні роботи на цій ділянці планують завершити до кінця літа, якщо війна не внесе свої корективи.

Станом на зараз тут уже на 90% облаштували усі інженерні мережі.

«З 16 червня підрядник взяв у роботу ділянку від вул. Юнаківа до вул. Яцкова. На цьому відрізку вже на 90% виконано роботи з облаштування інженерних мереж і на 5% роботи з облаштування проїзної частини і трамвайної колії", - розповів Микола Власюк, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка розпочався 1 червня минулого року.  Йдеться про ділянку від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого, протяжністю трохи більше 1 км. 

Проєктом реконструкції вул. Шевченка передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які потрапляють в межі виконання робіт, реконструкцію всіх інженерних мереж. Влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин екстрених служб та тимчасової стоянки авто мешканців прилеглих будинків. Влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення. Влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

У Львові відкривають частину вулиці Шевченка для руху

У Львові спроектували реконструкцію вулиці Шевченка

Автентичну австрійську бруківку звул. Шевченка передадуть на ремонт аварійних ділянок трамвайної колії (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів