На вулиці Шевченка у Львові зрізають дерева. Ремонт

12:06 25 червня 2021 р.

Фото до новини

З 1 червня триває ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка. Роботи наразі тривають на відрізку від вул. Залізнична до вул. Єрошенка. Їх завершити планують до кінця літа. Зараз на цій ділянці проводять демонтажні роботи та зрізку дерев, які підлягають видаленню відповідно до акту обстеження зелених насаджень.

Про це інформує прсслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка триває на ділянці від вул. Залізничної до вул. Єрошенка. Зараз там відбуваються демонтажні роботи. Станом на сьогодні вони виконані на 70% - демонтовано трамвайну колію, контактну мережу та частково демонтовано дорожнє покриття і тротуарну плитку.

Також вчора розпочалася зрізка дерев, які підлягають зрізанню, згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню № 166 від 4 червня 2021 р. Відповідно до нього, протягом трьох днів – 24-26 червня, буде зрізано 12 дерев. Однак, на їх місці, згідно з проєктом реконструкції вул. Шевченка, передбачена висадка нових багаторічних дерев», - розповів Олексій Хміль, прессекретар ЛКП «Львівавтодор».

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», станом на 23 червня на вул. Шевченка на ділянці від вул. Залізнична до вул. Єрошенка зроблено такі роботи:

    Демонтаж трамвайної колії (в одноколійному вимірі) – 473 м. п.
    Демонтаж контактної мережі – 405 м. п.
    Демонтаж бордюра – 435 м. п.
    Демонтаж тротуарної плитки – 250 м2
    Розбирання бруківки – 420 м2
    Розбирання мозаїки – 2302 м2

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які попадають в межі виконання робіт. Реконструкція всіх інженерних мереж згідно з наданими технічними умовами. Влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення. Влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

У Львові зрізають аварійні дерева

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів