У Львові відкривають частину вулиці Шевченка для руху

21:40 15 червня 2022 р.

Фото до новини

Відзавтра ділянка ремонтованої вулиці Шевченка – на відрізку від вул. Залізничної до вул. Юнаківа – буде проїзною. А ще на прилеглій вул. Єрошенка (від вул. Шевченка до Золотої) запровадили двосторонній рух.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

На цій ділянці завершили роботи, необхідні для забезпечення проїзду. Верхній шар асфальту постелять тоді, коли запрацює асфальтний завод. Про це розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Через ремонтні роботи закритою залишається ділянка від вул. Юнаківа до вул. Яцкова.

Нагадаємо, ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка розпочався 1 червня минулого року.  Йдеться про ділянку від вул. Залізничної до вул. Ярослава Мудрого, протяжністю 1 км 40 м. 

Проєктом реконструкції вул.і Шевченка передбачено повне розбирання дорожнього одягу, трамвайних колій і тротуарів, зрізка зелених насаджень, які потрапляють в межі виконання робіт, реконструкцію всіх інженерних мереж. Влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій посередині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин екстрених служб та тимчасової стоянки авто мешканців прилеглих будинків. Влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення. Влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору. Вартість робіт становить 186,6 млн грн.

У Львові спроектували реконструкцію вулиці Шевченка

Автентичну австрійську бруківку звул. Шевченка передадуть на ремонт аварійних ділянок трамвайної колії (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів