Біля Верхнього Синьовидного продають надра для видобутку піщано-гравійної сировини та валунів

23:40 13 січня 2022 р.

Фото до новини

Державна служба геології та надр України виставила на аукціон дві ділянки надр поблизу селища Верхнє Синьовидне у Стрийському районі. англійський аукціон

Про це є повідомлення на сайті продавця, пише  Dailylviv.com.

"Ділянка надр в урочищі «Рінь 1» розташована на віддалі 0,6 км на північний схід від околиці смт. Верхнє Синьовидне у Стрийському районі Львівської області. Вид корисної копалини: сировина піщано-гравійна, валуни. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ, 5 років",- йдеться в повідомленні.

Вартість геологічної інформації – 89 720,04 грн,

Початкова ціна продажу - 7 340.00 ГРН без ПДВ.

"Ділянка надр в урочищі «Рінь 2» розташована на віддалі 0,5 км на північний захід від околиці смт. Верхнє Синьовидне у Стрийському районі Львівської області. Вид корисної копалини: сировина піщано-гравійна, валуни. Вид користування надрами та строк, на який надається дозвіл: геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислова розробка родовищ, 5 років",- йдеться в повідомленні.

Вартість геологічної інформації – 89 720,04 грн

Початкова ціна продажу ділянки надр в урочищі «Рінь 2» - 11 744.00 ГРН без ПДВ.

Продаж відбудеться у формі англійського аукціону 18 лютого.

Довідка

Англійський (прямий, відкритий) аукціон — тип аукціону, ґрунтується на встановленні мінімальної ціни як відправної, базисної для подальших торгів, у процесі яких запитувана ціна покроково збільшується і ставки відомі всім учасникам. Підсумкова ціна формується в ході торгу з останньої максимальної ціни, запропонованої одним з покупців який і стає переможцем.

Найбільш поширена форма інтернет-торгівлі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів