Американська компанія PASS рекомендуватиме інвестувати у медичну та IT сфери Львівщини

19:33 2 червня 2023 р.

Фото до новини

Максим Козицький зустрівся з представниками американської стратегічно-консалтингової компанії PASS,

 Йшлось про залучення інвестицій у розвиток Львівщини.

Сьогодні, 2 червня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький зустрівся з представниками стратегічно-консалтингової компанії PASS, яка спеціалізується на залученні гуманітарної допомоги і відбудові зруйнованої інфраструктури. Мета візиту американських партнерів – залучення інвестицій в розвиток області та налагодження взаємодії між PASS і Львівською ОВА. Зокрема, в межах зустрічі обговорили співпрацю у медичній та IT сферах, а також реалізацію спільних економічний проєктів.

«Дякуємо США не лише за військову підтримку, а й духовну та інвестиційну. Ви об’єднали весь цивілізований світ задля допомоги Україні і для того, щоб бути його частиною, нам треба розвивати економіку, давати можливість нашим людям працювати тут і отримувати достойну зарплату. Тому сподіваємося на посилення співпраці у низці сфер, Наприклад, у медичній. Адже медична система Львівської області потерпає від великого навантаження, станом на зараз третину медзакладів задіяли для допомоги постраждалим від війни з різних областей. Саме тут їм надають базову вторинну і третинну допомогу. Намагаємося допомогти розвиватись приватним лікарням, потреба галузі – реконструктивно-пластична хірургія, психологічна допомога і реабілітація», – підкреслив очільник Львівщини.

Він розповів про діяльність Superhumans Center – сучасної клініки, яка запрацювала в області у квітні. Медзаклад спеціалізується на протезуванні, реабілітації, реконструктивній хірургії та лікуванні посттравматичних розладів як військових, так і цивільних. Однак, за словами Максима Козицького, для того, щоб закрити медичну потребу, тільки на Львівщині потрібно створити ще 3 такі центри.

До теми: Історія пацієнтів Superhumans Center: Дмитро Лисенко з побратимами потрапив під ворожий обстріл

Окрім цього, начальник ЛОВА запропонував представникам компанії PASS долучитись до залучення коштів в розвиток ІТ-галузі. У Львівській області функціонує найбільша в Україні технологічна спільнота – ІТ-кластер, там працюють приблизно 150 компаній.

Президент і генеральний директор PASS LLC Даніел Патрік Пулс наголосив, що організація позиціонує Львівську область як безпечний для бізнесу та інвестицій регіон. Тому, американські бізнесмени обов’язково розглянуть пропозицію співпраці у запропонованих напрямах.

Довідково:

PASS – це стратегічно-консалтингова компанія, яка співпрацює з різними зацікавленими сторонами по всьому світу для досягнення спільних глобальних цілей. З 2014 року займається підтримкою, сфокусованою на відновлення комфортного життя після воєнних дій та інших конфліктів.

Засновник корпорації Virgin Group приїхав на Львівщину

Перші пацієнти нової клініки протезування у Львові отримали мегатехнологічні британські протези

У Львові відкрили клініку, на яку Говард Баффет пожертвував понад $16 млн

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів