Козицький розказав, кого безкоштовно лікуватимуть у Superhumans Center

13:03 10 квітня 2023 р.

Фото до новини

Уже цього місяця на базі одного з госпіталів у Львівській області запрацює Superhumans Center, кошти на який надали Баффет, Стінг, Гріллс, Бренсон та багато інших.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com. Проєкт реалізовують завдяки благодійним внескам багатьох українських та міжнародних партнерів й меценатів.

Уже цього місяця на базі одного із госпіталів у Львівській області запрацює Superhumans Center. Мета Superhumans полягає в тому, аби якісно та доступно надавати медичні послуги українцям, які постраждали внаслідок збройної агресії росії. Йдеться як про цивільних, так і про військових. Лікування та протезування для них буде безкоштовним. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Щоб отримати допомогу з протезування, людина повинна стати в чергу, заповнивши заявку на сайті за цим посиланнямhttps://www.superhumans.com/patients.

Вартість проєкту, за попередніми підрахунками, становить 50 мільйонів доларів.

Як зазначив очільник Львівщини, у проєкт Superhumans Center повірили, жертвують кошти й стали амбасадорами такі всесвітньо відомі люди як співак Стінг, Говард Баффет, Річард Бренсон та багато інших. Серед тих, хто увійшов у наглядову раду, – перша Леді України Олена Зеленська та міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко. Нещодавно до команди амбасадорів Superhumans приєднався також всесвітньо відомий шукач пригод і телеведучий Беар Гріллс.

До слова, Говард Баффет став найбільшим меценатом суперклініки, яка зовсім скоро запрацює на базі одного з медзакладів Львівщини. Він пожертвував 16 мільйонів 300 тисяч доларів. Майже усі кошти з цієї суми скерували на ремонт та закупівлю обладнання для першого корпусу клініки. Один мільйон – на протези для перших пацієнтів.

Superhumans Center надаватиме якісні медичні послуги трьом тисячам пацієнтів на рік.

«Залучення іменитих спонсорів до вкладення інвестицій у проєкт Superhumans – це величезна робота цілої команди центру на чолі з Андрієм Ставніцером. Україна зараз на вустах у багатьох світових лідерів, митців, політиків. Зробити внесок у розбудову та відновлення нашої країни й допомогти нашим людям стало одним з виявів солідарності з українцями. Тому не дивно, що благодійниками стали сотні іменитих людей. На своєму прикладі ми показуємо усьому світові, що навіть у час війни, ми продовжуємо реалізовувати успішні проєкти, відкривати нові й нові центри для реабілітації тощо», – розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

У Львові відкривають майстерню з протезування з допомогою німецької компанії Ottobock

Львів'янину встановили найлегший у світі протез, надрукований на 3D-принтері (відео)

Маму і доньку, які під час ракетного обстрілу росіян втратили ноги, поставили на протези у Каліфорнії

У Львові розпочали дитяче протезування: перший протез отримає 13-річний Дмитро з Одещини

У центрі НЕЗЛАМНІ встановили біонічний протез 37-річному військовому з Харкова, який втратив ногу на війні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів