926 фірм і компаній Львівщини повідомили про 4,3 тис. вільних робочих місць: ТОР-10

18:33 11 травня 2022 р.

Фото до новини

З 24 лютого до 10 травня за допомогою у працевлаштуванні до базових центрів зайнятості та філій ЛОЦЗ звернулося 6,4 тис. безробітних. Працевлаштовано 2,2 тис. осіб.

Про це повідомили у відділі організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Львівського обласного центру зайнятості, пише  Dailylviv.com.

«За цей час соціальні послуги служби зайнятості з метою пошуку роботи отримали 1,8 тис. переселенців, котрі прибули на Львівщину з районів ведення активних бойових дій, із них 0,6 тис. мали статус вимушено перемішених осіб. Роботою забезпечено 205 внутрішньо переміщених осіб», - зазначили в центрі зайнятості.

В обласному центрі зайнятості додали, що від 926 фірм і компаній надійшла інформація про наявність 4,3 тис. вільних робочих місць і вакантних посад. До топ-10 найбільш затребуваних професій увійшли водії автотранспортних засобів, швачки, оператори верстатів та установок, касири торговельного закладу, двірники, електромонтери, продавці продовольчих товарів, кухарі, монтери кабельного виробництва та охоронники.

Нагадаємо, в області триває робота щодо надання працедавцям компенсації витрат з оплати праці за працевлаштування осіб, котрі офіційно визнані вимушено переміщеними.

Станом на 10.05.2022 року до Львівського обласного центру зайнятості для призначення компенсаційних виплат надійшли пакети документів від 76 підприємств, які забезпечили роботою 120 переселенців. Здебільшого урядовою програмою в області скористалися суб’єкти господарювання, що ведуть діяльність у таких галузях економіки як переробна промисловість (виробництво), оптова та роздрібна торгівля, організація харчування, професійна, наукова та технічна діяльність, охорона здоров’я, сільське господарство та будівництво. 

Як знайти роботу у Львові

Львів пропонує 1500 вакансій для біженців: які і куди звертатися (відео)

У Львові повідомили, скільки вимушено переміщених осіб стали на військовий облік

Середня зарплата у Львівській області у квітні зменшилася на 7 тис грн: серед вакансій

Заробітна плата понад 20 тис грн: кому пропонують на Львівщині

Кожен найманий працівник, кожен ФОП, у яких війна забрала роботу, отримає 6,5 тис гривень, - прем'єр-міністр

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів