Новини Львова (cтор. 7249)

Фото для новини

09:25 26 грудня 2014 р.

Львівська міськрада та Держенергонагляд закликають економити струм

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 26 грудня, «Щоденному Львову»: «Зважаючи на ситуацію, яка склалася в енергетичній системі країни, Львівська міська рада закликає мешканців економно використовувати електричну енергію».

Ситуації

Фото для новини

09:00 26 грудня 2014 р.

Російсько-терористичні війська різко знизили кількість обстрілів на Донбасі, – «ІС»

Народний депутат і координатор групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив також у п’ятницю: «Противник продовжує проводити перегрупування своїх сил».

Політика

Фото для новини

23:50 25 грудня 2014 р.

Конфлікт на Донбасі «заморожено» надовго, – адмірал (відео)

Екс-заступник міністра оборони України, адмірал Ігор Кабаненко, заявив у четвер: «Індикатори з точки зору військових аспектів: як це все організовано, яким чином позиції обладнані, яким чином позиційні дії ведуться – це пояснює, що це заморожений конфлікт і на довгий термін».

Політика

Фото для новини

23:38 25 грудня 2014 р.

Правоохоронці розглядають дві версії вбивства кіоскерки в центрі Львова (відео)

Як повідомив у четвер заступник керівника обласного управління МВС Руслан Домніцак, «висунуто ряд робочих версій: це версія щодо злочину, скоєного з корисливих мотивів, в тому числі і версію злочину, скоєному на сексуальному грунті».

Кримінал

Фото для новини

22:38 25 грудня 2014 р.

Керівництво львівських «Карпат» запропонувало СБУ співпрацю в слідстві проти ФФУ й Прем'єр-ліги

Керівництво футбольного клубу заявило: «Ми готові до співпраці та закликаємо усіх небайдужих суб’єктів українського футболу всебічно сприяти слідству, інформуючи про численні факти зловживань, хабарництва та корупції з боку футбольної верхівки країни».

Спорт

Фото для новини

21:38 25 грудня 2014 р.

Дев’ятирічний учень львівської школи-інтернату міг розбитися через роль у вертепі, – ЗМІ (відео)

Остап Баб’як завжди боявся залишатися один. А от чи було відкрите в класі вікно, чи дитина сама відчинила – зараз намагаються з'ясувати міліціонери.

Ситуації

Фото для новини

20:30 25 грудня 2014 р.

Російсько-терористичні війська перекидають свої підрозділи й бронетехніку під Маріуполь, – експерт (відео)

Як повідомив у четвер військовий аналітик Центру військово-політичних досліджень і координатор групи «Інформаційний Спротив» Костянтин Машовець, «вата, безсумнівно, в найближчому майбутньому має намір натискати сюди купу свого стріляючого заліза і доукомплектовувати, а то й наростити чисельність, зосереджених тут банд».

Політика

Фото для новини

19:53 25 грудня 2014 р.

Голова московського відділення Червоного Хреста визнав путінські «конвої» вторгненням до України

Голова Московського міського відділення Російського Червоного Хреста Ігор Трунов заявив у четвер: «МНС – воєнізована структура російської держави. Як воєнізована структура потрапила на територію чужої держави?».

Кримінал

Фото для новини

18:12 25 грудня 2014 р.

Завтра у Львові закриють на шість днів для транспорту частину вулиці Глібова

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для виконання робіт зі заміни каналізаційного випуску з будинку №4 на вулиці Глібова на її частині буде перекрито рух транспортних засобів.

Ситуації