Маріонетка Путіна в Донецьку нівелював його запевнення про «підтримку цілісності України»

19:00 25 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: The Wee

Головний терорист на Донеччині Олександр Захарченко сперечається зі заявою президента РФ стосовно «єдиного політичного простору України».

Головний терорист на Донеччині Олександр Захарченко не згідний із думкою президента РФ Путіна стосовно «єдиного політичного простору України», й вважає, що самопроголошена «Донецька народна республіка сама вирішить, який політичний устрій буде у нашої держави». Коли під час брифінгу в Донецьку китайський журналіст запитав у так званого «голови» терористичного угрупованню – мовляв, «Путін на підсумковій прес-конференції висловив надію на відновлення єдиного політичного простору України. Як ви зрозуміли його слова?», Захарченко відповів: «Скажу вам відверто. Ми заплатили за свою свободу кров'ю, самостійно можемо вирішити, який політичний устрій буде у нашої держави».

Про це повідомляє сьогодні, 25 грудня, інтернет-портал «Преса України»

Ремарка «Щоденного Львова»: маріонетка Путіна в Донецьку, по суті, нівелював своєю відповіддю його запевнення про «підтримку цільності України», засвідчивши, що вони були звичним для президента РФ блефом 

Як інформував «ЩЛ», 6 грудня Путін заявив, що Росія нібито підтримує цілісність України й негайне припинення кровопролиття.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів