Новини Львова (cтор. 7242)

Фото для новини

20:56 28 грудня 2014 р.

Повідомлення про замінування у Львові приміщень торгового-розважально центру не підтвердилося

Начальник відділу звя'зків з громадськістю обласного управління МВС Світлана Добровольська повідомила в неділю: «Впродовж п'яти годин проводились відповідні заходи на території розважального центру. В процесі було евакуйовано понад 800 осіб: гостей та персоналу торгового центру.

Кримінал

Фото для новини

20:15 28 грудня 2014 р.

Росія погрожує відповісти на появу військової техніки США в Україні офіційними поставками зброї Лугандону

Депутат нижньої палати парламенту РФ Франц Клінцевич заявив у неділю: «Росія може розглянути можливість поставки зброї сепаратистам на Донбасі».

Політика

Фото для новини

16:42 28 грудня 2014 р.

У таборі сил АТО освячено храм святого архангела Михаїла, збудований коштом парафії на Львівщині

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «28 грудня у таборі сил АТО освячено храм Св. арх. Михаїла. Фінансували будівництво і оздобу церкви Микола Походжай та парафія Пресвятої Трійці Дрогобича на Львівщині».

Культура

Фото для новини

15:52 28 грудня 2014 р.

У Львові перевіряють повідомлення про замінування супермаркету «Ашан»

Як повідомили в неділю у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 28 грудня, о 14:20 правоохоронці отримали повідомлення про замінування супермаркету «Ашан» у торговому центрі «King Cross Leopolis».

Кримінал

Фото для новини

14:50 28 грудня 2014 р.

На Львівщині аварія знеструмила 246 будинків

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, 27 грудня о 18:06 через пошкодження трансформаторної підстанції 6-10/0,4 кВ у селі Малехів у Жовківському районі частково знеструмлено абонентів двох вулиць.

Ситуації

Фото для новини

14:40 28 грудня 2014 р.

На Львівщині загинув унаслідок наїзду киянина житель Закарпаття

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, 27 грудня о 22.30 водій легкового автомобіля «Toyota Land Cruiser» скоїв на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Підгірці в Бродівському району наїзд на пішохода, який помер від отриманих травм.

Ситуації

Фото для новини

14:32 28 грудня 2014 р.

У Львові загинув під час пожежі 62-річний чоловік

Як повідомили в неділю в прес-службі облдержадміністрації, рятувальники натрапили під час гасіння пожежі в одній із квартир чотириповерхового житлового будинку на вулиці Грабовського на тіло батька власниці помешкання.

Ситуації

Фото для новини

13:36 28 грудня 2014 р.

Під Лисичанськом знищено трьох російських спецпризначенців, ще четверо – зникли безвісти, – активіст

За даними координатора конструкторських груп українських безпілотників і тепловізорних систем спостереження Алекса Нойта, на Луганщині понесли втрати диверсанти з Центру спеціального назначения ФСБ РФ.

Політика

Фото для новини

13:05 28 грудня 2014 р.

Минулої доби поранено трьох наших військових, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «За даними розвідки, терористи проводять вишкіл нових бойовиків на спеціальних полігонах та продовжують укріплення позицій».

Політика