Новини Львова (cтор. 7226)

Фото для новини

15:53 21 грудня 2014 р.

Волотери передали посилки львів’ян воїнам 24-ї, 92-ї та 80-ї бригад і міліціонерам

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у неділю, що військовим доставили продукти, засоби гігієни, шкарпетки, рукавички, консервовані овочі, чоботи й «буржуйки».

Ситуації

Фото для новини

15:15 21 грудня 2014 р.

Головний терорист на Донеччині визнав – анексувати її найближчим часом у Росії немає можливості

Бандит Алєксандр Захарченко, який називає себе «головою ради міністрів Донецької народної республіки» заявив у неділю: «Поки що немає можливості приєднання до Росії найближчим часом».

Політика

Фото для новини

13:30 21 грудня 2014 р.

Минулої доби в результаті 21 обстрілу наших позицій поранено чотирьох українських воїнів, – РНБОУ (відео)

У сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомляється також: «З танків та мінометів вівся вогонь по позиціях українських військових в с. Піски».

Політика

Фото для новини

12:52 21 грудня 2014 р.

У зоні бойових дій на Донбасі ще дев’ять разів порушено «режим тиші» (відео)

У прес-центрі АТО повідомили в неділю: «Чи не найбільше цієї ночі дісталося населеному пункту Піски. Там після 23 години терористи обстрілювали наші позиції не лише зі стрілецької зброї та мінометів, а й з танка».

Політика

Фото для новини

12:48 21 грудня 2014 р.

21-22 грудня у Львові прощатимуться з десантником 80-ї аеромобільної бригади Леонідом Луциком

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні о 18.00 відбудеться парастас, завтра о 10.00 – Богослужіння в церкві св. ап. Петра та Павла на вулиці Театральній, а об 11.00 – похорону на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовищі.

Ситуації

Фото для новини

12:34 21 грудня 2014 р.

Сьогодні до Львова повертаються зі Старобільська десантники 80-ї аеромобільної бригади, – активістка

Як повідомила в неділю громадський активіст і співачки та Софія Федина, сьогодні поїздом Харків-Львів прибувають на ротацію десантники з 80-ки, які дислокувалися під Старобільськом.

Ситуації

Фото для новини

23:30 20 грудня 2014 р.

Інформація про зменшення біля кордонів України кількості російських військ не відповідає дійсності, – активіст

Як повідомив у суботу, співголова громадської організації «Права справа» Дмитро Снєгирьов, «Росія продовжує використовувати «режим тиші» на Сході України заради процесу накопичення ресурсів і підготовки своїх військ до подальшого ведення бойових дій на Сході України».

Політика

Фото для новини

19:46 20 грудня 2014 р.

На Львівщині вирішували питання бойового застосування підрозділів ракетних військ та артилерії

Як повідомили в суботу в прес-службі Міноборони, на науково-практичній конференції в Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного ухвалили рішення щодо перспективного розвитку підрозділів ракетних військ і артилерії.

Ситуації

Фото для новини

19:15 20 грудня 2014 р.

У Львові попрощалися з полеглим на війні добровольцем полку «Дніпро-1» Тарасом Брусом (відео, оновлено)

Як повідомили в суботу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла на вулиці Театральній, 13 відбулось прощання з Тарасом Романовичем Брусом – бійцем батальйону «Дніпро-1».

Політика

Фото для новини

19:05 20 грудня 2014 р.

Ще три хвилі мобілізації до Збройних Сил України оголосять 20 січня й в квітні та червні 2015 року, – РНБОУ (відео)

Як повідомив у суботу секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, 2015 будуть проведені ще три хвилі мобілізації до Збройних Сил України.

Політика

Фото для новини

17:58 20 грудня 2014 р.

Мобілізовуватимуть лише патріотично налаштованих, фізично підготовлених і психологічно здорових, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив у суботу на засіданні Ради національної безпеки та оборони, що при мобілізації до Збройних Сил України мають призиватися «винятково патріотично налаштовані громадяни, фізично підготовлені до військової служби та морально і психологічно здорові».

Політика

Фото для новини

17:40 20 грудня 2014 р.

Чергова часткова мобілізація – в першому кварталі 2015 року, призваних раніше звільнять у запас, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив у суботу на засіданні Ради національної безпеки та оборони: «З метою проведення планової заміни військовослужбовців, які тривалий час виконують бойові завдання в зоні АТО, зараз нарощується угруповання військ і сил для відбиття можливого відкритого вторгнення регулярних військ постає необхідність проведення в 2015 році циклу часткових мобілізацій».

Політика

Фото для новини

17:30 20 грудня 2014 р.

Один день війни на Донбасі коштує Україні 100 млн. грн, – Президент (відео)

Петро Порошенко заявив у суботу на засіданні Ради нацбезпеки та оборони: «Ця війна зробила нас сильнішими, але завдала нищівного удару по економіці... Щоденно українським платникам податків один день АТО коштує 100 мільйонів гривень».

Політика