Новини Львова (cтор. 6852)

Фото для новини

12:55 30 червня 2015 р.

За добу в західних передмістях Донецька поранили трьох наших бійців, – АП (відео)

Речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив у вівторок: «За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, трьох було поранено в західних передмістях Донецька».

Політика

Фото для новини

12:37 30 червня 2015 р.

У Добромилі на Львівщині вшанували пам’ять закатованих жертв НКВС

Шахта імені Кароля стала останнім притулком в’язнів Перемишльської тюрми, мешканців округу Перемишля, Нижанкович, Добромиля в перші дні війни між Німеччиною та СРСР у червні 1941 року.

Історія

Фото для новини

12:32 30 червня 2015 р.

У Львові стартував велопробіг «Дорогою Героїв!»

Учасники велопробігу «Дорогою Героїв!» завершать його маршрут у селі Білогорща – на місці останнього бою Романа Шухевича. Таким чином молодь вшанує генерал-хорунжого у день його народження.

Спорт

Фото для новини

11:44 30 червня 2015 р.

Званням почесного доктора львівського університету удостоєно ректора вроцлавського

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького відбулась урочиста церемонія вручення почесного звання доктора «Honoris causa» ректору Вроцлавського природничого університету, професору Романові Колачу.

Наука і техніка

Фото для новини

11:12 30 червня 2015 р.

У Львові о 17.00 розпочнеться під патронатом глави УГКЦ благодійний ярмарок-розпродаж (відео)

У приміщенні Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету на вулиці Хуторівка 35а відбудеться благодійний ярмарок-розпродаж Національної пересувної експозиції образотворчого і прикладного мистецтва «Преображення Господньою Любов’ю».

Культура