У Львові метнули коктейль «Молотова» у вікно квартири будинку на вулиці Володимира Великого (оновлено)

10:10 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У громадському формуванні «Варта 1» закликають відгукнутися свідків злочину.

«На вулиці Володимира Великого, 14 приблизно о 12.20 у вікно квартири на третьому поверсі невідомі закинули коктейль «Молотова» й втекли на автомобілі (марка та колір невідомий). Слідчі вже на місці, свідків немає. Якщо хтось став свідком події, повідомте «Варту 1» або зателефонуйте  на номер 102», – повідомили сьогодні, 30 червня, на сторінці громадського формування «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», розмістивши світлини з місця подій. Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) львівського обласного управління МВС розповіли у вівторок:

«Львівські правоохоронці розшукують зловмисників, котрі закинули у вікно квартири пляшку з горючою сімшшю. У квартирі знаходився чоловік зі своєю дружиною, який загасив вогонь. Постраждалих немає. Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення.

30 червня, близько 01:00 до правоохоронців надійшло повідомлення від львів’янина, про те, що у його помешкання, через вікно, кинули пляшку з горючою сумішшю. Внаслідок цього пошкоджено вікно та штори у квартирі.

Вогонь загасив чоловік, який на той момент знаходився вдома разом зі своєю дружиною. Постраждалих немає.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та експерти. Правоохоронці вилучили пляшку із залишками рідини та скерували її на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (хуліганство) Крисінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Працівники міліції проводять заходи з метою встановлення особи зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів