Зі сходу на Львівщину прибули 145 переселенців, а до Польщі виїхали 552

10:09 4 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Начальник ЛОВА повідомив, що вчора загроз ракетних ударів у Львівській області не було. Хоча у понеділок на Львівщині була оголошена повітряна тривога.

Напередодні, 3 жовтня, у Львівську область двома евакуаційними потягами прибули ще 145 вимушених переселенців. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

Загалом кількість офіційно зареєстрованих на теренах області ВПО складає 151 тисячу осіб, з них понад 75 тисяч – діти. Разом з тим, чотирма потягами у Перемишль зі Львівщини вирушили 552 людини.

Через пункти пропуску у Львівській області виїхали 17 тисяч 516 осіб. На в‘їзд оформили 19 тисяч 749 українців.

У Західноукраїнському медцентрі врятували 1-річну дівчинку з нейробластомою грудного відділу хребта. Стан дівчинки, яка разом з батьками переїхала на Львівщину з Харківської області через повномасштабну війну, був критичним – нейробластома стискала легені і заважала диханню. Завдяки хіміотерапії основна пухлина та вторинні ураження організму поступово зменшуються. Попереду ще тривале лікування.

Крмі того, Максим Козицький повідомив, що загроз ракетних ударів у Львівській області не було. У той час як у понеділок на Львівщині була оголошена повітряна тривога.

Патрульні до 1 листопада задокументують найгірші дороги Львівщини

За тиждень на Львівщині тисячі людей щепилися від коронавірусу

У Дублянах озеленену ділянку перетворять на сквер, щоб не забудували

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів