Завтра Львів прощатиметься з двома загиблими від ракетного удару: одна з жертв - вдова учасника бойових дій

14:42 8 липня 2023 р.

Фото до новини

У неділю, 9 липня, Львівська громада попрощається з двома загиблими внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Ольги Дудки та Ірини Мілованової  розпочнеться о 15:00 у церкві Святої Софії - Премудрості Божої, що на території студмістечка УКУ. Ольгу Дудку поховають на Янівському кладовищі, а Ірину Мілованову – на Голосківському кладовищі.

Нагадаємо, внаслідок ракетного удару росіян по житлових будинках у Львові загинуло 10 людей. Ще 48 отримали травми та поранення різної важкості. 

Біографічні довідки

Дудка Ольга Романівна (01.12.1957-06.07.2023). Львівʼянка.

Навчалася у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 50 міста Львова. Згодом здобула професійно-технічну освіту.

У мирний час працювала контролером у приватному акціонерному товаристві «Львівобленерго». Обожнювала подорожувати, проводити час з родиною, навколишні часто зверталися до неї за порадою.

Була представником Об'єднання співвласників багатоквартирного будинку у власному підʼїзді та мала неабиякий організаторський талант.

Трагічно загинула 6-го липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ольги Дудки залишилися донька та онук.

Мілованова Ірина Вікторівна (17.10.1960-06.07.2023). Львів’янка.

Навчалась у середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №50 міста Львова. Здобувала освіту у відокремленому структурному підрозділі «Львівський поліграфічний фаховий коледж Української академії друкарства». Свій вільний час присвячувала читанню літератури.

Вдова учасника бойових дій 2015-2016 років, що боронив державу у лавах 81-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Трагічно загинула 6-го липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Ірини Мілованової залишилися сестра та донька.

ЛМР оприлюднила усі прізвища та фото львів'ян, вбитих під час російської ракетної атаки

Понищені вибухами дахи у Львові накривають брезентом і плівкою

Завтра Львів прощатиметься з двома загиблими від ракетного удару: одна з жертв - вдова учасника бойових дій



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів