Заступника директора львівського історичного музею, якого оголосили в розшук, знайшли мертвим

22:00 7 листопада 2021 р.

Фото до новини

Заступника директора Львівського історичного музею Юрія Сілецького, якого сьогодні, 7 листопада, оголосили в розшук, знайшли мертвим.

Про сьогодні, 7 листопада, повідомила заступниця директора Музею народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького Леся Гарасим, пише Dailylviv.com.

"Дорогі друзі, знайомі, рідні - усі, хто знає Юрка Сілецького. Він пішов у засвіти. На жаль. Деталей наразі немає. І чи треба… Просто помолімося за упокій його душі.
Про чин похорону родина обов’язково повідомить. Велике прохання: будьмо стримані і даймо близьким прийти хоч трохи до тями", - написала Леся Гарасим.

Юрія Сілецького поліція оголосила в розшук сьогодні, 7 листопада. Як йшлося в повідомленні правоохоронців, напередодні він виїхав приблизно о 13:00 з дому у Винниках у напрямку Тернополя і відтоді не виходив на зв'язок.

За інформацією поліції, Юрій Сілецький поїхав на автомобілі «Рено Меган», сірого кольору, д. н. з. ВС9288КР.

Увечері у пресслужбі поліції Львівщини підтвердили цю інформацію ZAXID.NET, проте більше деталей надавати поки що відмовилися, зазначивши, що на місці, де знайшли автомобіль та мертвого чоловіка, працюють слідчі, а більше інформації опублікують завтра зранку.

Анастасію Стахів, яка зникла цієї ночі, знайшли за 1,7 км від її будинку. Мертвою

Зниклу на Львівщині грибницю знайшли мертвою

Жінку з Жовківщини, яку два тижні розшукували в лісі, знайшли мертвою

Дев’ятирічну дівчинку знайшли на Львівщині мертвою

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів