Висока ймовірність диверсій на об’єктах транспортної інфраструктури, - Генштаб ЗСУ

21:47 9 квітня 2022 р.

Фото до новини

Основні зусилля окупантів зосереджуються на захопленні Маріуполя і наступі в районі міста Ізюм.

Про це зазначено в оперативній інформації Генштабу ЗСУ станом на 18.00 09.04.2022 щодо російського вторгнення, пише Dailylviv.com.

Ворог й надалі проводить підготовчі заходи з метою активізації наступальних дій на сході України для встановлення повного контролю над територіями Донецької і Луганської областей. 

Залишається високою ймовірність залучення противником диверсійно-розвідувальних груп для здійснення диверсій на об’єктах транспортної інфраструктури. Ворог продовжує завдавати ракетних ударів по цивільних об’єктах на всій території України.

На Слобожанщині ворог здійснює часткове блокування міста Харкова. Щоб приховати пересування окупаційних підрозділів, ворон здійснює радіоелектронне придушення мереж стільникового зв’язку. 

З метою нарощування угруповання військ з Бєлгородської області у район Шевченкового Харківської області переміщено до двох батальйонних тактичних груп противника.

На Донецькому напрямку ворог продовжує штурмові дії. Основні зусилля окупантів зосереджені на взятті під контроль населених пунктів Рубіжне, Попасна і Новобахмутівка. Разом з тим загарбники продовжують завдавати авіаційних ударів по населених пунктах Вугледар і Новоселівка Друга. Намагаються відновити наступ в районах Новотошківського, Степного і Мар’їнки.

На  Південнобузькому напрямку окупанти не полишають спроб утримати позиції і рубежі на адміністративному кордоні Херсонської області.

На Волинському,  Поліському та Сіверському напрямках суттєвих змін у складі і становищі військ противника не зафіксовано.

Учора на Львівщині була загроза ракетного удару

Уночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Миргороду

Росія вдарила ракетою по Чорноморську (відео)

Ракетний удар по вокзалу Краматорська: десятки вбитих і поранених (відео)

Дороге озброєння до бою: обсяги і швидкість військової допомоги Україні повинні бути збільшені

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів