Водій зі Львова випив за кермом пляшку горілки на автостраді біля Кракова

18:29 11 березня 2021 р.

Фото до новини

32-річного водія львівської транспортної компанії Overtrans затримали п’яним за кермом вантажівки на автостраді А4 поблизу Кракова.

До поліції звернулися інші водії, що рухалися цією автострадою і зауважили дивну траєкторію руху вантажівки Volvo з українськими номерами.

Про це повідомив Курс, пише Dailylviv.

Як повідомила місцева поліція, інцидент трапився, 9 березня, на автостраді А4 поблизу Кракова. Близько полудня черговий комісаріату дорожньої поліції Кракова почав отримувати дзвінки від водіїв. Очевидці інформували, що автострадою А4 їде вантажівка Volvo під керуванням нетверезого водія. На трасу відразу ж виїхав патруль, який і зупинив біля Кракова вантажівку, яка «їхала від смуги до смуги».

«За кермом сидів 32-річний громадянин України. Поліцейські обстежили його алкотестері. Перше обстеження о 12:45 показало 3,46 проміле (1,65 мг/л), останнє обстеження, проведене о 13:59, засвідчило 3,65 проміле», – йдеться у повідомленні на сайті поліції Малопольського воєводства.

Такий результат у 18 разів перевищує норму алкоголю в організмі.

У кабіні вантажівки поліцейські знайшли порожню велику пляшку від горілки. Водій зізнався, що випив її за кермом.

10 березня водія допитали і передали справу до суду, який заборонив йому упродовж шести місяців керувати транспортними засобами на території Польщі, а також оштрафував водія на 6000 злотих (понад 43 тис. грн).

Поліція не розголошує назви компанії, якій належить вантажівка. Однак із оприлюднених на офіційному сайті поліції фото видно, що на кабіні вантажівці є напис Overtrans, логотип компанії та номер машини – 37.

Водію українського автобусу, який розбився у Польщі, загрожує до 8 років в’язниці

22 пасажири українського автобусу перебувають у лікарнях у Польщі

Бартош Ціхоцький заявив, що Василь Павлюк поширює неправдиву інформацію

Вивезла тіло українця в ліс: поліціянти знайшли власницю нелегальної столярні в Польщі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів