Водій Skoda Fabia, який віз наркотики, напав на поліціянта (відео)

13:09 16 листопада 2021 р.

Фото до новини

Мешканцю Львівщини загрожує відповідальність за напад на поліцейського та ймовірне розповсюдження наркотиків.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Учора зранку на вулиці Пасічній водій автомобіля Skoda Fabia не виконав вказівку патрульних про зупинку. Невідомий збільшив швидкість та почав втікати, наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху.

На вулиці Шафарика автомобіль заблокували, водій вибіг і почав втікати пішки. Патрульний наздогнав його і втікач раптово накинувся на поліцейського та почав завдавати удари.

Чоловіка затримали. Ним виявився 25-річний мешканець Львівщини. Втікаючи, він викинув zip-пакет зі згортками в ізолюючій стрічці. Загалом слідчі нарахували 34 пакунки з порошкоподібною речовиною, ще два виявили в автомобілі втікача, а також предмет схожий на пістолет.

Поліцейський звернувся за медичною допомогою. Слідчі вилучили автомобіль, речовини та зброю на експертизу. На затриманого винесли постанову за відсутність документів та протокол за невиконання вимог про зупинку.

Чоловік вже раніше фігурував у наркозлочинах. Зараз йому загрожує відповідальність за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ.

Чоловіка затримали за ст.208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України, тож своє  25-річчя затриманий "відсвяткував" у стінах ізолятора тимчасового тримання.

У Яворові жінка напала на поліціянта і била його ногою (відео)

Втікачка з психлікарні вдарила у Львові палицею поліціянта

Водій Toyota Camry намагався втекти від поліціянтів на авто, а потім – пішки

У Львові прокурор обіцяв поліціянту уникнути кримінальної відповідальності - за хабар (відео)

На Львівщині побили патрульних

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів