У Львові схопили наркокур’єрів

11:00 1 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні затримали вночі у Львові розповсюджувачів амфетаміну й марихуани.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні 2-го батальйону патрульної поліції отримали інформацію від активіста, що двоє невідомих ховають на вулиці Чукаріна так звані «закладки». Інспектори виявили там двох чоловіків, які при появі поліцейського автомобіля спробували піти геть. Їх зупинили та попросили показати, що вони мають при собі».

«В одного з них виявили 11 пакетів з, ймовірно, наркотичними речовинами, а в іншого – 15 пакетів. Чоловіки повідомили, що це амфетамін та марихуана, які вони повинні були розкласти у визначених місцях. 19-річного та 22-річного чоловіків доставили до Сихівського відділу поліції», – поінформували також у патрульній поліції.

«Згодом патрульні виявили на вулиці Кавалерідзе чоловіка, який підозріло себе поводив. Вони підійшли до нього та попросили показати, що він має при собі. Той витягнув з кишені мережевий розгалужувач. Заглянувши всередину, інспектори побачили два пакетики. 25-річний чоловік визнав, що там знаходиться марихуана та амфетамін», – розповіли також у патрульній поліції.

«Загалом, цієї ночі патрульні виявили чотири випадки ймовірних наркозлочинів, – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області Спільними зусиллями зробимо наше місто безпечнішим».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів