Вантажівкам з України відкрили дорогу в Польщі на ПП Медика-Шегині

11:09 24 грудня 2023 р.

Фото до новини

За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща сьогодні о 09:30 (за київським часом) завершилася акція протесту перед пунктом пропуску «Медика-Шегині».

Рух вантажівок відновлено: польські фермери завершили блокування перед пунктом пропуску «Медика-Шегині». Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише DailyLviv.com.

За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща сьогодні о 09:30 (за київським часом) завершилася акція протесту перед пунктом пропуску «Медика-Шегині». 

Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів у напрямку вʼїзду в Україну  здійснюється у звичайному режимі.

Читайте також: Українські перевізники ліплять вареники на кордоні просто біля вантажівок (відео)

Прикордонники спільно з працівниками контрольних служб працюють, аби забезпечити пропуск  максимальної кількості вантажівок. 

Прикордонники просять водіїв врахувати цю інформацію під час планування міжнародних перевезень.

За інсайдерською інформацією з джерел у Польщі, блокування фермерами кордону призупинене до наступної середи, 27 грудня, - на час Різдвяних свят. 

Нагадаємо, що з 6 листопада на польському боці прикордоння група проросійськи налаштованих польських перевізників розпочала блокування вантажних перевезень з Польщі в Україну. Досі ані Брюссель, ані Варшава, ані Київ не можуть нічого вдіяти зі страйкарями-саботажниками, які підривають економічну співпрацю Польщі і України, ЄС і України. 

Стало відомо, як польські блокувальники кордону заробляють на своєму страйку.

Остання обнадійлива новина була про те, що Київ і Варшава погодили спільний протокол врегулювання перевезень на кордоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів