В електричці на Львівщині жорстоко побили пасажира

15:16 31 січня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині поліціянти взяли під варту зловмисників, які жорстоко побили пасажира електрички.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Потерпілий, мешканець Золочівського району, з важкими травмами голови перебуває у лікарні. За скоєне підозрюваним загрожує покарання - позбавлення волі на строк до десяти років.

Як встановили правоохоронці, 26 січня близько 19.00 у тамбурі електропоїзда сполученням «Львів-Здолбунів» троє мешканців Закарпаття віком 27, 40 та 47 років під час конфлікту жорстоко побили одного з пасажирів, 38-річного жителя Золочівського району, після чого вийшли на найближчій станції та втекли. Потерпілого з важкими травмами голови було госпіталізовано.

До розшуку зловмисників були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції № 1. Проведеними заходами правоохоронці оперативно встановили місце перебування нападників та затримали їх в одному з сіл неподалік Львова. Молодший з них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки.

28 січня слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває. За рішенням суду підозрювані перебувають під вартою.

На проспекті Чорновола у Львові вбили людину

Гість жорстоко побив господаря сокирою: драма на Стрийщині

Ударив кухонним ножем у шию: у Яворівському районі - вбивство

13-річна дівчинка смертельно поранила на Львівщині свого батька

На Львівщині дачник зарізав мешканця села

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів