На Львівщині дачник зарізав мешканця села

15:23 9 серпня 2022 р.

Фото до новини

За скоєне зловмиснику загрожує покарання - позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

8 серпня близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканки одного з сіл Золочівського району про те, що поблизу свого домогосподарства на дорозі вона виявила тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №2 Золочівського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого – 22-річного мешканця села. Проведеними заходами було встановлено, що того дня у загиблого виник конфлікт з 61-річним господарем дачного господарства, розташованого у селі, під час якого старший завдав молодшому удару кухонним ножем у ділянку грудей. Від отриманих травм поранений помер.

Поліціянти оперативно встановили місце перебування та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Заховали тіло у цистерні: свідка вбивства судитимуть за мовчання

У Львові громадянин Туреччини вбив громадянина Азербайджану

За удар ножем у груди на Львівщині позбавляють волі з іспитовим терміном

У Бориславі раніше судима вбила співмешканця ударом ножа в ногу

На Львівщині брат ударив ножем рідного брата

Три ножі в спину в під'їзді будинку: 32-річного львів'янина рятують в реанімації

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів