Вбила перед Великоднем і тримала тіло у ванній майже 4 місяці

12:10 5 серпня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині поліція затримала зловмисницю, причетну до вбивства ножем знайомого.

Cмерть 49-річного мешканця одного з сіл Львівського району настала близько чотирьох місяців тому. Ввесь цей час жінка переховувала його тіло у своєму помешканні. Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

4 серпня, близько 19.45, поліційний офіцер громади Мурованської ОТГ під час патрулювання території відчув специфічний запах поблизу одного з будинків у селі Муроване і викликав слідчо-оперативну групу відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1.

Невдовзі правоохоронці виявили у ванній кімнаті помешкання, яке належить 40-річній місцевій мешканці, напіврозкладене тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті

На місці події працювали співробітники територіального підрозділу поліції, а також слідчі, експерти-криміналісти і працівники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблого, 49-річного місцевого мешканця. Також встановлено, що чоловік помер ще у квітні цього року.

Напередодні Великодніх свят, під час розпивання спиртних напоїв, між загиблим і власницею помешкання виник конфлікт, в ході якого жінка завдала гостю удар кухонним ножем у ділянку грудей. Від отриманих травм чоловік помер, а жінка сховала тіло у ванній кімнаті.

Зловмисницю затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманій запобіжний захід.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. 

Досудове розслідування триває.

Заховали тіло у цистерні: свідка вбивства судитимуть за мовчання

У Львові громадянин Туреччини вбив громадянина Азербайджану

За удар ножем у груди на Львівщині позбавляють волі з іспитовим терміном

У Бориславі раніше судима вбила співмешканця ударом ножа в ногу

На Львівщині брат ударив ножем рідного брата

Три ножі в спину в під'їзді будинку: 32-річного львів'янина рятують в реанімації

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів