Заховали тіло у цистерні: свідка вбивства судитимуть за мовчання

14:55 3 серпня 2022 р.

Фото до новини

Житель Тернопільщини постане перед судом за приховування жорстокого вбивства у Дубенському районі.

Про це інформує поліція Рівненської області, пише Dailylviv.com.

Як повідомляють, 21-річний хлопець став свідком тяжкого злочину, втім не повідомив компетентні органи про його вчинення.

У листопаді торік троє знайомих із села Гаї Кременецького району на гужовій підводі приїхали в гості в село Тур'я, що на Дубенщині. Під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, під час якого 22-річний завдав п'ять ударів ножем в область верхньої лівої частини тулуба 41-річному, в результаті чого той помер. Усе це сталося на очах їхнього 21-річного односельчанина.

Розуміючи, що він став свідком особливо тяжкого злочину, не повідомив компетентні органи про його вчинення, а навпаки - допоміг зловмиснику перевезти тіло померлого на гужовій підводі до закинутої ферми неподалік села Нова Пляшева та заховати тіло у цистерні.

За фактом приховування злочину слідчі Дубенського РВП повідомили 21-річному молодику про підозру за частиною 1 статті 396 Кримінального кодексу України.

Слідчі закінчили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом на розгляд суду. За скоєне йому може загрожувати до трьох років за ґратами.

У Львові громадянин Туреччини вбив громадянина Азербайджану

Росія заховає у братських могилах своїх невідомих солдатів, які без жетонів пропадуть без вісти в Україні

Затримали зловмисників, причетних до жорстокого вбивства подружньої пари у Львові

В Одесі затримали вбивць жителя Львівщини (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів