13-річна дівчинка смертельно поранила на Львівщині свого батька

15:28 7 липня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: podrobnosti.ua

Дівчинка заподіяла в Дрогобичі батькові смертельне поранення, захищаючись.

Про це повідомили в суботу, 7 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Як попередньо з’ясували поліянти, подія сталася під час конфлікту, який виник між чоловіком та його донькою».

«7 липня о 02.38 у Дрогобицький відділ поліції надійшла інформація про те, що в одному з помешкань багатоквартирного будинку на вулиці Михайла Грушевського виявлено тіло чоловіка без ознак життя», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Начальник Дрогобицького відділу поліції полковник поліції Андрій Білас розповів: «На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Попередньоз’ясовано, що між 35-річним жителем райцентру та його 13-річною донькою виник побутовий конфлікт. Батько, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння, почав погрожувати дівчинці. Захищаючись, вона заподіла чоловікові проникаюче ножове поранення в шию, що і призвело до смерті. Тіло померлого скероване на судово-медичну експертизу. Зі школяркою зараз працюють психологи».

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі проводяться першочергові слідчі дії, з’ясовуються обставини події», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів