Два перевізники у Львові зреклися страйкарів

11:24 29 серпня 2016 р.

Керівник компанії-перевізника «Фіакр-Львів» Степан Коцан.

Керівник компанії-перевізника «Фіакр-Львів» Степан Коцан.
Фото: http://galinfo.com.ua

Підприємства «Успіх БМ» та «Фіакр-Львів» не братимуть участі у страйку перевізників Львова у вівторок, 30-го серпня.

У зв’язку з оголошенням Вільною профспілкою пасажирських перевізників Асоціації вільних профспілок автотранспортників України безстрокового страйку міських перевізників, який анонсовано на 30-те серпня, керівництво компаній «Успіх БМ» і«Фіакр-Львів» повідомило “ЩЛ”, що їхні водії не мають наміру брати у страйку участь і зупиняти рух своїх автобусів.

“Ми усвідомлюємо всю важливість функціонування такої соціальної сфери, як міські автобусні перевезення пасажирів, тому ми категорично проти страйку, який заблокує рух усього міста. Зараз особливо важливо забезпечити безперебійний рух транспорту, адже львів’яни повертаються з відпусток, за кілька днів діти підуть у школи. І як соціально відповідальні підприємства не можемо допустити зупинки громадського транспорту”, - сказано у заяві.

“Крім того, у нас є підстави вважати, що організація страйку з метою дестабілізувати ситуацію в місті, може здійснюватися, аби задовольнити чиїсь окремі інтереси. Організатори страйку таємно підбурюють окремих водіїв підприємств не виїжджати 30 серпня на маршрути, буквально «виловлюючи» їх в автопарку. Це виглядає як мінімум дивно. Ми заявляємо, що продовжуватимемо курсування автобусів у звичному режимі. Разом з тим, закликаємо підприємства, які займаються міськими пасажирськими перевезеннями, не піддаватися провокаційним закликам та працювати згідно встановлених розкладів руху”, - наголошують керівники двох компаній, прізвищ яких у повідомленні не зазначено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів