Українець в багажнику Mazda у Польщі віз трьох людей: його депортували

15:42 22 вересня 2023 р.

Фото до новини

За кермом автомобіля з польськими номерами перебував 24-річний громадянин України.

Про це інформує InPoland, пише Dailylviv.com.

Співробітники Вармінсько-Мазурського прикордонного загону зупинили для перевірки на дорозі в Сувальському повіті автомобіль Mazda, в якому громадянин України перевозив 6 іноземців.

19 вересня співробітники Прикордонної застави в Дубенінках та відділу прикордонної безпеки зупинили для перевірки автомобіль Mazda з польськими номерами. За кермом автомобіля перебував 24-річний громадянин України, а в салоні їхало 3 громадяни Ірану. 

Коли прикордонники заглянули в багажний відсік автомобіля, то виявили там ще 3 громадян цієї країни. З’ясувалося, що іноземці перетнули кордон з Литви до Польщі і не мали при собі жодних документів, які б давали право на в’їзд та перебування на території нашої країни.

Командир прикордонної застави в Августуві прийняв рішення, яке зобов’язало перевізника повернутися у свою країну і заборонило йому в’їзд до Польщі та країн Шенгенської зони на 10 років. Крім того, 24-річному чоловікові висунули звинувачення в організації нелегального перетину кордону. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Українцям в Польщі цьогоріч видали в 20 разів менше дозволів на роботу ніж торік: кому надали перевагу

68% поляків за прийняття біженців з України, але 55% проти додаткової допомоги їм, - дослідження

рф залякує поляків пропагандою про українських біженців

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів