Учора на Львівщині була загроза ракетного удару з території Білорусі

10:35 21 листопада 2022 р.

Фото до новини

Минулої доби на Львівщині лунало два сповіщення про повітряну тривогу через дії ворога.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише Dailylviv.com 

"20 листопада о 09:15 сирени сповістили про повітряну тривогу. Була небезпека удару крилатими ракетами з Білорусі. Загроза не справдилася. В області все спокійно", - зазначив очільник Львівщини.

Також він поінформував, що на Львівщині сьогодні, як і в усіх областях, триватимуть планові відключення електроенергії, а щоб дізнатися інформацію щодо відключень за вашою адресою потрібно перейти на сайт Львівобленерго.

"Чому вимикають світло не в усіх? Як пояснили у Львівобленерго, якщо на лінії електропередачі є об’єкти критичної інфраструктури, медичні заклади, то, швидше за все, відключень там не буде. Причина зрозуміла – не можна залишити без живлення важливі для життя області об‘єкти, відповідно – електроенергія буде і в частини споживачів, які підключені до цієї лінії. Є позитивні новини від «Укренерго»: протягом вихідних вдалося дещо пом‘якшити обмеження споживання електроенергії. Додаткових аварійних відключень у нашій області станом на цю годину не планують", - повідомив Максим Козицький.

Минулої доби двома евакуаційними потягами у Львів з епіцентрів бойових дій прибули ще 58 людей, а до Перемишля зі Львівщини чотирма потягами вирушили 530 осіб.

"Через пункти пропуску у Львівській області з України за добу виїхали 17 тисяч 319 людей. На в’їзд оформили 20 тисяч 342 осіб, з них українців – 19 тисяч 486", - додав Максим Козицький.

Поліція області опрацювала 1045 звернень щодо підозрілих осіб та об‘єктів.

"Проїзд державними та місцевими дорогами Львівщини забезпечений. Покриття місцями мокре. Водії, врахуйте це", - наголосив очільник Львівщини.

Вдалося полегшити ситуацію з енергозабезпеченням в частині регіонів, - Зеленськи

Росія продовжує виготовляти Калібри і Х-101: коли можна очікувати на нову атаку, - ПС

Росія вже випустила по Україні понад 4700 ракет – Зеленський

У Львові 40 фермерів продемонстрували крафтові продукти

Шмигаль повідомив, скільки генераторів щодня українці завозять з-за кордону

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів