Вдалося полегшити ситуацію з енергозабезпеченням в частині регіонів, - Зеленський

22:14 20 листопада 2022 р.

Фото до новини

Відновлення мереж і технічних можливостей постачання, розмінування ліній електропередач, ремонти – все триває цілодобово.

Про це повідомив Президент України у вечірньому зверненні і зупинився на трьох головних аспектах 270-го дня війни, пише Dailylviv.com.

«Перше – фронт. Найбільш жорсткі бої – на Донеччині. Хоча атак цієї доби менше – через погіршення погоди. Кількість російських обстрілів залишається надзвичайно високою. Луганщина – потроху і з боями рухаємось. Південь – тримаємо оборону і послідовно знищуємо потенціал окупантів.

Друге – це енергетика. Відновлення мереж і технічних можливостей постачання, розмінування ліній електропередач, ремонти – все триває цілодобово. Вдалося полегшити ситуацію в частині регіонів. Робимо все можливе, щоб повернути нормальність життя всім містам та громадам.

Третє – зовнішня політика. Африка, Азія, Америка, Європа – всюди чують Україну, всюди знають наші пропозиції про те, як повернути мир Україні та стабільність світу. Нашу формулу миру сприймають у світі надзвичайно позитивно. Вона цілком конструктивна і реалістична – на відміну від пустої й брехливої російської риторики».

Потужні вибухи на території Запорізької атомної електростанції, - МАГАТЕ

Російські спецслужби готують провокації на білоруській АЕС, - ГУР

Російська телепропаганда підбурює до геноциду українців

Шмигаль повідомив, скільки генераторів щодня українці завозять з-за кордону

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

bbc.co.uk/ukrainian/

 

новобудови Львів