Російська телепропаганда підбурює до геноциду українців

21:35 20 листопада 2022 р.

Фото до новини

Російська пропаганда має бути повністю заборонена в ЄС та в інших країнах світу, - очільник МЗС України Дмитро Кулеба.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав програми російського державного телебачення такими, що підбурюють до геноциду українців. Він закликав до «повної заборони російської пропаганди в ЄС та інших країнах світу». Про це повідомило Польське радіо, пише Dailylviv.com.

«Повним ходом йде підбурювання до геноциду українців на російському телебаченні. Вони визнають, що росія обстрілює українську критичну інфраструктуру, щоб створити нестерпні умови для українського населення, і закликають до нових атак. Російська пропаганда має бути повністю заборонена в ЄС та в інших країнах світу», – написав Кулеба у твіттері.

Голова МЗС оприлюднив уривки з російської телепередачі, в якій запрошені «експерти» називають «ударами відплати» ракетні обстріли України.

Запрошені гості телепередачі стверджують, що удари по критичній інфраструктурі України мають на меті виразити «святу ненависть» росії до українців і спонукати їх скинути Зеленського. Інші стверджують, що замерзання мирного населення України призведе до її капітуляції, - коментує відео Джулія Девіс - медіа-аналітик, яка спеціалізується на російській пропаганді.

Шмигаль повідомив, скільки генераторів щодня українці завозять з-за кордону

Вдалося полегшити ситуацію з енергозабезпеченням в частині регіонів, - Зеленський

У понеділок в усій Україні - заплановані вимкнення електроенергії

Росія продовжує виготовляти Калібри і Х-101: коли можна очікувати на нову атаку, - ПС

Потужні вибухи на території Запорізької атомної електростанції, - МАГАТЕ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів