Російське телебачення замовчує обстріл диверсантами українських гелікоптерів (відео)

09:36 5 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

Завдання його телеоператорів інше – записати прохання до Путіна ввести війська.


Відео: ТСН.ua

«ТСН.ua» зокрема розповідає про антитерористичну операцію на Донеччині таке:

«2 травня українські силовики почали операцію з ліквідації терористів у Словʼянську та Краматорську. Майже три тижні ця операція проходила у режимі залякування терористів своєю присутністю навколо Словʼянська. В п'ятницю зранку все ж почалося масштабне вторгнення в лігво бойовиків.

Під час антитерористичної операції (АТО) російські бойовики збили два українські військові гелікоптери. Кремль не повідомив про це своєму народу. Під час АТО загинуло пʼятеро українських воїнів, 12 отримали поранення. З боку терористів є також багато втрат, проте остаточної цифри немає.

Загарбників знищують і небайдужі жителі Донбасу: вони розігнали блокпост бойовиків. Кажуть, що після початку операції, Росія дала команду своїм бойовикам відступати. Невеликі групи жителів Словʼянська виходять блокувати українських військових – це основна проблема антитерористичної операції. За спинами цивільних ховаються диверсанти. Поряд – російське телебачення, яке має записати прохання до Путіна ввести війська.

Значна частина жителів Словʼянська залякана і не підтримує бойовиків, навіть здає українським військовим засідки терористів. Всередині міста працюють спецзагін та Нацгвардія, ззовні по периметру Словʼянська його прикривають військові. Армія не задіяна в безпосередній операції з ліквідації терористів, як фальшує події Кремль.

Нагадаємо, що Парубій анонсував розширення АТО на інші проблемні міста Сходу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів