У Львові 40 фермерів продемонстрували крафтові продукти

22:39 20 листопада 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 20 листопада, відбувся ярмарок крафтових продуктів.

На подвір’ї Львівського палацу мистецтв зібрались понад 40 фермерів з Львівщини та Івано-Франківщини для того, щоб презентувати продукцію власного виробництва.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

На ярмарку представили широкий асортимент крафтової продукції: сир, мед, олія, хліб, хлібобулочні вироби, фруктові чипси, м’ясні вироби, органічна продукція, крупи, снеки, пастила, джеми, варення, сухі борщі та супи і багато іншого.  Також учасниками ярмарку були представники релокованих підприємств, які сьогодні здійснюють діяльність на території Львівщини та Івано-Франківщини.

«У межах нашого проєкту, ми маємо на меті підтримати крафтових виробників та допомогти релокованому бізнесу. Віримо, що наші виробники зможуть вистояти у ці нелегкі часи, а ми зможемо підтримати їх. Адже купувати продукцію в українського крафтового виробника - це патріотично. А також  це смачно, корисно та автентично. Ми хочемо аби відвідувачі перезнайомились з фермерами і зав'язали тісну співпрацю», - наголосила керівниця ГС «Карпатський смак» Галина Батюсь.

Роботу фермерського ярмарку на площі Ринок у Львові перенесли

Почалися ракетні обстріли за 1,5 -2 км від нашого цеху: на Львівщину переїхав виробник натуральної кави

У Львові каву продаватимуть у багаторазові горнята, які витримують 3 тис використань (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів