У Винниках зіткнулися Фольксваген і БМВ

10:12 27 травня 2023 р.

Фото до новини

У Винниках нетверезий водій скоїв ДТП та потрапив у лікарню – поліціянти встановлюють обставини.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 26 травня на вулиці Галицькій у місті Винники. 

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Гольф», 37-річний львів’янин, не впорався з керуванням – його транспортний засіб виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «БМВ», яким керував житель Львова віком 41 рік. 

Внаслідок ДТП водій «Гольфа» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Також встановлено, що він керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі Львівського районного управління поліції №1 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Як повідомили у головному управлінні ДСНС у Львівській області, в автомобілі «Volkswagen Golf» перебував травмований водій, чоловік 1985 року народження, якого затиснуло деформованими конструкціями автівки.

За допомогою гідравлічного розтискача рятувальники вивільнили травмованого чоловіка, надали домедичну допомогу, та передали медикам. Медики після огляду потерпілого у важкому стані госпіталізували у 8-у міську клінічну лікарню м. Львова. 

Окрім цього рятувальники відключили акумуляторні батареї у двох автомобілях та очистили дорожнє полотно від паливо-мастильних матеріалів.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Суддя, який автівкою збив на смерть нацгвардійця, вдається до хитрощів і вигадок (відео

Дітей і вчительок з Тухлі до Львова на Школярику привіз п'яний водій

У Берездівцях, Івано-Франковому і В'язовій - троє потерпілих у ДТП з двоколісними транспортними засобами

Водій в'їхав у будинок на Львівщині і травмував господаря (доповнено)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів