Водій в'їхав у будинок на Львівщині і травмував господаря (доповнено)

12:54 26 травня 2023 р.

Фото до новини

На Стрийщині легковик в’їхав у житловий будинок, постраждало двоє людей.

Про це інформує пресслужба ДСНС, пише Dailylviv.com.

26 травня о 01:46 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в с. Лучани на вул.Івана Франка, Стрийського району, водій автомобіля "Skoda Fabia" не впорався з керуванням та в'їхав у приватний житловий будинок.

До місця події було скеровано рятувальників 46-го державного пожежно-рятувального поста  м. Ходорів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмовано мешканця будинку,1939 року народження та водія автомобіля, яких із травмами різного ступеня важкості госпіталізовано в Ходорівську міську лікарню.

Пожежно-рятувальним відділенням проводились роботи по вивільненню водія з автомобіля та транспортовано до карети швидкої медичної допомоги.

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Як повідомили у поліції Львівщини, водій-винуватець аварії керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до трьох років.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Skoda Fabia», 23-річний мешканець одного з сіл Стрийського району, не впорався з керуванням – транспортний засіб з’їхав з проїзної частини та в’їхав у стіну житлового будинку, пошкодивши її. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій «Шкоди» та 84-річний мешканець будинку – їх обох було доставлено у лікарню.

Також встановлено, що водій керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом слідчі Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. 

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

На Самбірщині автомобіль в'їхав у будинок, травмована жінка

Mazda зіткнулася з будинком. Поліція виставила відео ДТП у Львові

Легковик не розминувся у Львові з трамваєм і стіною будинку

«Опель» таранив на Львівщині балкон багатоповерхівки

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів