Патрульні зафіксували у Львові рекорд сп’яніння водія

21:12 27 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

Очевидці перевірки винуватця ДТП на стан алкогольного сп’яніння хотіли здійснити самосуд над ним.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли у вівторок: «Сьогодні, патрульні 4-го батальйону під час патрулювання на вулиці Кривчицькій виявили ДТП за участю трьох автомобілів. Водій транспортного засобу «Audi» не виконав вимогу дорожнього знаку «Дати дорогу» та здійснив зіткнення з автомобілем «Mitsubishi», який рухався головною дорогою. Внаслідок зіткнення «Mitsubishi» відкинуло на зустрічну смугу, де відбулося ще одне зіткнення з автомобілем «Iveco».

«На щастя, ніхто з учасників події тілесних ушкоджень не отримав. Патрульні, виявили у водія «Audi» ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти перевірку. Чоловік погодився. Результат – 4.94 проміле, що є абсолютним рекордом за часів існування патрульної поліції Львівської області. Цей результат у більш ніж 24 рази перевищує допустиму норму», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Люди, які стали очевидцями перевірки на стан алкогольного сп’яніння, хотіли здійснити самосуд над винуватцем дорожньо-транспортної події. Інспектори змушені були відстороняти громадян. Крім цього, водій не мав при собі всіх необхідних документів. На 35-річного чоловіка склали протокол за статтею 130 КУпАП (керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), протокол за статтею 124 КУпАП (Вчинення ДТП) та винесли постанову за статтею 126 КУпАП за відсутність усіх необхідних документів», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів