У центрі Львова мопедист наїхав на велопатрульного: поліціянт у лікарні

22:04 10 липня 2022 р.

Фото до новини

На вулиці Кульпарківській мотопатруль помітив мопед без номерних знаків. Водієві дали вказівку зупинитися, однак він її проігнорував і почав втікати.

Про це інформує патрульна поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Поліцейські передали орієнтування про втікача колегам. Увімкнувши проблискові маячки та сирену, почали переслідування.

За словами правоохоронців, під час втечі, керманич неодноразово порушував правила дорожнього руху, зокрема, виїжджав на тротуар і їхав проти руху, загрожуючи іншим учасникам дорожнього руху. У центрі Львова, на вулиці Дорошенка, мопедист здійснив наїзд на велопатрульного. Поліцейського шпиталізували.

На вулиці Лесі Українки, водій не впорався з керуванням і впав. 18-річного юнака затримали. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На порушника склали протокол за ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) та винесли за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Молодого чоловіка затримали за ст. 208 (Затримання уповноваженою особою) КПК України. Йому загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) ККУ. Карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

На Львівщині батько сховав мопед п’яного сина

Патрульний наздогнав у Львові мопед

Мешканець Добротвора на мопеді виїхав на зустрічну і зіткнувся з мерседесом

У Щирці водій на мопеді врізався в будинок

Патрульні наздогнали у Львові крадія мопеда

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів