Патрульні наздогнали у Львові крадія мопеда

12:35 18 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

У понеділок, 18 грудня, вночі, патрульні зауважили на проспекті Червоної Калини мопед, на якому їхали двоє чоловіків без шоломів.

Про це повідомили сьогодні, 18 грудня, в управлінні патрульної поліції Львова, де також розповіли: «Інспектори вирішили зупинити його для винесення постанови, проте водій проігнорував вимогу та почав втікати. Порушник заїхав під міст, тому патрульні змушені були вийти зі службового автомобіля й розпочати погоню пішки. Невдовзі, перехожі розповіли патрульним, що декілька хвилин том, повз них пробіг невідомий і заховався в покинутому автомобілі».
Інспектори знайшли водія, який показав місце, де він заховав мопед. Його перевірили в базі даних та з’ясували, що його неодноразово притягували до адміністративної відповідальності, а також притягувався за крадіжки велосипедів, грабіж та викрадення мотоциклів. На місце події скерували слідчо-оперативну групу, адже виникла підозра, що транспортний засіб викрадений. Мопед вилучили, а чоловіка доставили до Сихівського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи. Власника транспортного засобу встановлюють», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львова та опублікували фото вилученого мопеда.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів