Патрульний наздогнав у Львові мопед

12:35 18 липня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: скріншот з «YouTube»

Командир велопатруля Назар Прінь зауважив у свій вихідний день на площі Ринок побачив групу людей, які голосно сперечалися, вживаючи ненормативну лексику.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Назар побачив, що один з чоловіків, який був з явними ознаками алкогольного сп’яніння, сів за кермо мопеда та почав їздити по площі. Мопед, ймовірно, мав технічні несправності, оскільки, щоб розпочати рух, двоє осіб штовхали його».

«Патрульний зателефонував у «Службу 102», викликав колег та вирішив підійти до водія щоб застерегти від їзди. Проте водій почав їхати геть. Патрульний вирішив не гаяти час та побіг за ним, щоб той не наробив біди. Менш ніж за хвилину Назар наздогнав чоловіка та зупинив його», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Екіпаж патрульних, який прибув на місце, запропонував водію пройти перевірку на приладі «Drager». Чоловік погодився. Результат – 1.48 проміле, що більш ніж у сім разів вище допустимої норми», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів