У Львові загубили майже 500 ЛеоКарт

14:44 12 квітня 2023 р.

Фото до новини

У комунальному підприємстві пояснюють, що для повторного виготовлення картки слід звернутися в один із пунктів приймання документів/видачі карток. При собі потрібно мати документ, що посвідчує особу.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

У березні цього року видали 468 дублікатів загублених ЛеоКарт.

«Був випадок, коли ЛеоКарт губили аж 5 разів і стільки ж картку доводилося передруковувати. Загалом тільки в березні було видано 468 дублікатів загублених ЛеоКарт.

Наполегливо просимо бути уважними і бережно ставитися до своєї транспортної картки. Після впровадження безготівкової оплати пенсійне посвідчення чи будь-яке інше, що дає право на пільговий проїзд, вже не можна буде використовувати як альтернативу пільговій транспортній картці ЛеоКарт. А відсутність валідації проїзду призведе до накладення штрафу», - наголошують у ЛКП «Львівавтодор».

У комунальному підприємстві нагадують: повторно виготовити втрачену ЛеоКарт можна у Центрі обслуговування пасажирів, або в будь-якому з пунктів приймання документів та видачі пільгових карток. Втрачена картка при цьому блокується.

При собі потрібно мати документ, який посвідчує особу, фото – якщо людина бажає його змінити на новій ЛеоКарт, а також квитанцію про оплату вартості картки (станом на зараз - 60 грн). У Центрі обслуговування пасажирів вартість нової ЛеоКарт можна оплатити на місці через термінал EasyPay.

Якщо ж було знайдено чужу ЛеоКарт, то її можна передати контролерам, принести у будь-який з пунктів приймання документів та видачі пільгових карток, або просто зателефонувати на «гарячу лінію» ЛеоКарт.

«Якщо ви знайшли чужу картку, то можете віддати її контролерам, або ж принести у будь-який з пунктів приймання документів та видачі пільгових ЛеоКарт. Ми зв’яжемося із власником і віддамо її, якщо вона ще не є заблокована. Також ви можете зателефонувати на «гарячу лінію» ЛеоКарт: якщо від власника ще не було звернення щодо згуби і картка ще не є на цей момент заблокована, ми сконтактуємо з власником і, за вашої згоди, надамо йому ваш контактний номер телефону, тож ви самі зможете повернути ЛеоКарт», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Пільговики у Львові матимуть лише 60 безоплатних поїздок щомісяця

Обрахування електронного квитка у Львові приховували від транспортної комісії міськради

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів