Львів отримав обладнання для е-квитка, якого вистачить на 200 транспортних засобів

16:26 1 липня 2021 р.

Фото до новини

Учора, 30 червня, приїхала чергова партія обладнання для монтажу системи АСОП. Такої кількості обладнання вистачить для встановлення системи АСОП у наступних 200 транспортних засобах.

Про це з посиланням на відділ автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтодор», інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Ми отримали 717 валідаторів та комплектів для їх встановлення, 150 консолей водія та комплектів для їх встановлення, 311 принтерів для друку паперового квитка у кабіні водія та комплектів для їх встановлення, та 174 модулі живлення та іншу бортову інфраструктурну техніку.

Такої кількості обладнання вистачить для встановлення системи АСОП у наступних 200 транспортних засобах.

Окрім того, в цій поставці ми отримали принтери для масового друку пільгових транспортних карток», - повідомили у відділі автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП «Львівавтодор».
Завантажити фото

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» уклало з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) кредитний договір від 17.11.2016 року на проект «Впровадження АСОП у місті Львові» на загальну суму 10,0 млн. євро. Місцевий внесок у сумі 1,2 млн. євро.

12 березня 2020 року відбулося підписання договору з консорціумом Mikroelektronika & SoftServe – переможцем тендеру (стартом проекту, згідно з договором, вважається 15 травня 2020 року).

А 25 вересня здійснені технічні заміри у громадському транспорті представниками із Mikroelektronika для майбутнього встановлення необхідного обладнання. Також підписано design systems проекту в жовтні 2020р, і 19 жовтня розпочалась робота адміністраторів ЛКП «Львівавтодор» у ЦНАПах, які приймають документи та заяви від пільгової категорії населення.

Плани на цей рік із е-квитка це:

    запуск Центру обслуговування пасажирів.
    отримання перших пільгових транспортних карток Леокарт.
    тестовий монтаж системи АСОП на кожен тип транспортного засобу.
    тестування та прийняття програмного забезпечення.
    перший продаж електронних загальних та туристичних карт під час тестування оплати проїзду.
    встановлення системи АСОП на усі транспортні засоби - до кінця 2021 ср.

Здання в експлуатацію системи АСОП заплановано на 13 січня 2022 року.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів