У Львові знайшли, як боротися з паркуванням на проїзній частині біля залізничного вокзалу

17:27 2 лютого 2023 р.

Фото до новини

На під’їзді до залізничного вокзалу з вул. Чернівецької водії постійно паркуються в правій смузі, створюючи перешкоди для руху транспорту.

У Львові, на під’їзді до залізничного вокзалу з вул. Чернівецької, встановили делініатори, аби унеможливити паркування транспорту на проїзній частині. 

Адже попри відповідні дорожні знаки, водії постійно паркуються в правій смузі, створюючи перешкоди для руху транспорту. Довжина ділянки з розподільчими стовпчиками – орієнтовно 50 м. Наразі обмежувачі – тимчасові. Та якщо вони допоможуть припинити незаконне паркування на цій локації, то їх встановлять на постійній основі.

Про це розповів керівник управління вуличної інфраструктури ЛМР Павло Сирватка, пише Dailylviv.com

«Проблема в тому, що і таксисти і ті, хто очікує пасажирів з поїзда, паркуються на тривалий час в смузі руху, затримуючи інших водіїв. Делініатори унеможливлюють таке паркування, оскільки більше немає можливості об’їхати припарковані авто іншою смугою. Таким чином ми стимулюємо водіїв не зупинятися в місці, де це й так заборонено правилами дорожнього руху. Натомість вони можуть користуватися створеними на пл. Двірцевій місцями посадки-висадки пасажирів та автостоянкою», - пояснив Павло Сирватка.

Посадовець додав, що наразі обмежувачі встановили на 2 місяці. «Поки обмежувачі встановили у тестовому режимі. Впродовж 2-х місяців будемо моніторити та аналізувати їх ефективність. І, відповідно, прийматимемо рішення щодо встановлення тут постійних делініаторів», - зауважив Павло Сирватка.

У Львові відновлять пошкоджені делініатори

Делініатори ускладнили рух транспорту у Львові

У Львові встановили біля вокзалу делініатори

Трамвай №8 пришвидшить свій рух у Львові

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів