У Львові відновлять пошкоджені делініатори

13:24 1 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові й надалі будуть встановлювати делініатори, які не дозволяють порушувати правила дорожнього руху.

У Львівській міськраді повідомили в п’ятницю, 1 листопада: «Для забезпечення дотримання правил дорожнього руху водіями приватних авто, на замовлення Галицької Галицької районної адміністрації Львова, 16 жовтня на площі Івана Франка були встановлено обмежуючі стовпці. Однак кілька стовпців збили і пошкодили».

«За словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, Галицька районна адміністрація підготує звернення в поліцію з цього приводу, а також буде переглянуто відео з камер спостереження, щоб віднайти винних. Пошкоджені делініатори на площі буде відновлено», – поінформували також у міськраді.

Андрій Білий пояснив: «Площа Франка – це складний транспортний вузол, де складна розв’язка. Ця площа є в планах на реконструкцію, але після ремонту вулиці Вітовського. Тому ще деякий час потрібно чекати і вчитися виконувати правила дорожнього руху, вчитися коректно водити авто, не виїжджати на трамвайну смугу і не зупиняти трамвай, у якому їде до 100 людей. На жаль, приватні автомобілі часто з одним водієм дозволяють собі це зробити».

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР зазначив також: «Тому ми й надалі будемо встановлювати делініатори, які не дозволяють порушувати правила дорожнього руху. Щоб ми ставали цивілізованим суспільством, яке дотримується правил дорожнього руху».

«Повалені і пошкоджені стовпці на площі Франка будуть відновлені. Галицька районна адміністрація, на чиє замовлення стовпці були встановлені, підготує звернення в поліцію з цього приводу. Буде переглянуто відео з камер спостереження, щоб віднайти винних», – повідомив також Андрій Білий.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів