У Львові заборонили проїзд без масок

19:10 18 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Від сьогодні, 18 жовтня, у громадському транспорті введено жорсткий карантинний режим, за порушення якого перевізники нестимуть відповідальність. Як повідомив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова, до проїзду не допускають пасажирів без захисних масок.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Відсьогодні розпочалися перевірки роботи всіх видів транспорту. Мова і про комунальних, і про приватних перевізників. Перевіряють дотримання маскового режиму. Ми будемо дуже вимогливими щодо дотримання карантинних вимог. Результати перевірок побачимо вже завтра-післязавтра.

Відзначу, що на штабі ми також проговорювали питання збільшення кількості громадського транспорту. Це питання вивчається. Конкретні пропозиції будуть сформовані на наступному засіданні штабу», - повідомив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, відповідно до прийнятих рішень міської комісії ТЕБ і НС, у громадському транспорті мають забезпечити проведення посиленої дезінфекції і не допускати для проїзду пасажирів без захисних масок.

Дитячу лікарню на вул. П. Орлика планують відкрити для ковідних хворих (відео)

Новий протокол: у Львові заборонили працювати нічним клубам, обмежили час роботи ресторанів і кафе

Перелік протипоказів до вакцинації оприлюднять цього тижня, - МОЗ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів