У Львові влада переконує, що на громадському транспорті їздять лише ті, хто працює

15:45 1 квітня 2021 р.

Фото до новини

Автобуси, тролейбуси і трамваї тимчасово не здійснюють безкоштовних перевезень пільгових категорій пасажирів. У цьому можна не сумніватися - потрібен квиток, а ось як пасажиру підтвердити, що він - працює, невідомо.

Громадський транспорт у Львові працює в режимі спецперевезень — він курсує для пасажирів, які працюють під час локдауну, і тимчасово не здійснює безкоштовних перевезень пільгових категорій.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv

«У Львові громадський транспорт переведено в режим спецперевезень. Це означає, що громадським транспортом користуються ті, хто в умовах карантину продовжує працювати. Мова про велику категорію людей, починаючи від медиків і закінчуючи працівниками підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста. Станом на сьогодні в нас визначений комісією з питань ТЕБ і НС формат роботи громадського транспорту, іншого варіанту наразі не розглядається.

Наголошу, що в місті працюють моніторингові групи, які здійснюють перевірки на дотримання карантинних норм у транспорті. Ми стежимо за ситуацією, підбиваємо підсумки щодо заповненості пасажирами, тощо. Також звертаємо увагу на роботу контролерів", — наголосив під час брифінгу Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

У Львові вирішили закрити 20 нічних клубів. Перелік

У дитсадки Львова прийшло лише 30% дітей

У Львові зухвало порушують карантин: Епіцентр працює всупереч забороні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів