У Львові прощаються з Героєм та спортсменом Дмитром Сидоруком (відео)

12:17 21 квітня 2022 р.

Фото до новини

У Львові прощаються з військовослужбовцем та спортсменом Дмитром Сидоруком.

Сьогодні, 21 квітня, у Гарнізонному храмі Львова провели в останню путь срібного призера Ігор Нескорених Дмитра Сидорука, який загинув у боях за Україну, пише Dailylviv.com.

Дмитро Сидорук був срібним призером Invictus Games, координатором руху Нескорених на Львівщині.

Як розповіли в управлінні молоді та спорту Львівської ОВА, Дмитро Сидорук у 2014 році одним із перших пішов захищати Україну. Після важкого поранення під луганським аеропортом провів 10 діб у реанімації.За ці дні він витримав 12 складних операцій.

Відновлювати сили вирішив у спорті — повернувся до стрільби з лука, якою займався в юності. У 2016 році Дмитро довідався про Invictus Games — міжнародні мультидисциплінарні змагання колишніх і чинних військових, які дістали поранення у районі бойових дій.

Наступного року вирішив випробувати свої сили, потрапив до збірної і виборов срібну медаль у змаганнях зі стрільби з лука на міжнародних «Іграх Нескорених» у Канаді. Коли команда повернулася додому, Дмитра обрали координатором Invictus Games у Львівській області.

Усім ветеранам, які єднались навколо спорту, завжди старався максимально допомогти. Свої вміння й навички передавав на тренуваннях дітям, надзвичайно цінував командну роботу та ветеранське спортивне середовище.

Цього разу Дмитро теж не залишився осторонь захисту України від росіян. Служив в лавах механізованої бригади.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів