У дворі зруйнованого ракетою будинку у Львові ЦНАП прийняв 200 мешканців

15:18 21 липня 2023 р.

Фото до новини

Тимчасовий виїзний пункт Центру надання адміністративних послуг на вул. Стрийській, 76 прийняв понад 200 мешканців, майно яких було пошкоджено внаслідок ракетного удару 6 липня.

Про це повідомила директорка департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик, інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Адміністратори та юристи разом допомагали на місці розв'язати всі питання, пов'язані з наслідками трагедії. Найпоширеніші питання – це отримання грошової допомоги від держави на ремонт житла, пошкодженого через бойові дії за програмою «єВідновлення»; отримання компенсацій та допомоги від міста на відновлення важливих конструктивних елементів квартири, таких як вікна та двері; отримання матеріальної допомоги на оренду приміщення у зв’язку з тимчасовим відселенням на період проведення відновлювальних робіт з ремонту будинків. Також це відновлення втрачених/знищених документів.

Станом на сьогодні кількість запитів зменшилась, в середньому це від 10 до 15 осіб на день», - розповідає Валентина Бартошик, директорка департаменту адміністративних послуг.

Водночас звертатись можна у будь-який ЦНАП міста, а також на службу підтримки ЦНАП: 093 297 57 95, з понеділка до четверга з 9:00 до 18:00, та до 16:00 у п'ятницю.

Львів визначив, скільки платитиме мешканцям будинків, у які влучила ракета (відео)

Вибух пошкодив 11 гуртожитків університету Львівська політехніка

У Львові зруйновано 35 будинків, пошкоджено заклади освіти, гуртожитки, великий офісний центр

Як розподілять 100 млн грн на ліквідацію наслідків обстрілу Львова

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів