Як розподілять 100 млн грн на ліквідацію наслідків обстрілу Львова

16:09 6 липня 2023 р.

Фото до новини

Сесія міської ради підтримала правки до ухвали «Про внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2023 рік», якими передбачено передати 100 млн грн у резервний фонд бюджету на ліквідацію наслідків нічного обстрілу міста.

Також 10 млн грн буде виділено на ваучерну підтримку бізнесу.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Як пояснив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова, з цих 100 млн грн передбачено 60 млн грн виділити районним адміністраціям і відділам житлово-комунального господарства, 4,5 млн грн виділити на заклади освіти, 500 тис. грн - на заклади охорони здоров’я і 10 млн грн на заклади-суб’єкти підприємницької діяльності для ліквідації наслідків нічного обстрілу.

«Також виділимо кошти на постраждалі режимні об’єкти», - пояснив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, цієї ночі о 02:06 год у Львові почалася повітряна тривога. Згодом у місті пролунала серія вибухів. Як наслідок, під час нічної атаки російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок.

Руйнації зазнали 35 будинків, два з них в критичному стані і зруйновано орієнтовно 60 помешкань. Понад 1000 вікон потребують заміни. Також є руйнації в закладах освіти, гуртожитках НУ "Львівська політехніка", зруйнований великий офісний центр поруч. Пошкоджено близько 57 машин.

Дітей встигли евакуювати: внаслідок ракетної атаки на Львів пошкоджено дитячі заклади

Такі наслідки атаки на Львів можуть бути як від прямого влучання, так і під час збиття ракет, - ОК Південь

У Львові є нові жертви нічного ракетного удару

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів