У Дрогобичі двоє чоловіків загинули від вибуху (відео)

21:52 20 лютого 2021 р.

Фото до новини

Правоохоронці з'ясовують причину вибуху та всі обставини події.

Сьогодні, 20 лютого, о 19.05 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що біля під’їзду одного з будинків на вулиці Стрийській у Дрогобичі стався вибух. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу поліції, а також спеціалісти-вибухотехніки, оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку поліції Олександром Шляховським.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.

На місці події правоохоронці виявили, що внаслідок вибуху загинули двоє місцевих мешканців віком 37 та 40 років. Окрім того, внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримала жінка - вона госпіталізована.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з'ясовують особу травмованої жінки та всі обставини події.

Мешканці вулиці Стрийської, які чули вибух, вважають, що вибухнула граната. 

За інформацією заступника міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, чоловіки загинули від вибуху гранати.

"Чоловік з жінкою прийшли на зустріч до своїх знайомих. Як кажуть сусіди, чоловіки товаришували. Недавно разом повернулись із заробітків в Польщі.

Під час спілкування чоловік дістав гранату, яка вибухнула у нього в руках. Обидва чоловіки загинули на місці. Жінка у вкрай важкому стані з множинними осколковими пораненнями госпіталізована до лікарні.

За минулий рік національна поліція вилучила у громадян 4400 ручних гранат та 259 гранатометів!

В абсолютній більшості випадків ця зброя має походження зі зони дій Операції Об’єднаних сил.

На жаль, багато хто з нашіх військовослужбовців, грубо порушуючи закон, крадуть, вивозять та продать небезпечну зброю, яка потрібна для протидії агресії РФ, та використовують її в побутових сварках, для скоєння злочинів або просто для розваг.

Ціна на гранати на чорному ринку зброї  - від 500 то 1500 гривень", - написав Антон Геращенко.

Один - з пістолетом, інший - з ножем: у Львові зупинили криваву суперечку

Судді зі Львова поскаржилися ГПУ на обвинуваченого, який погрожував зарізати їх

У Львові судитимуть педофіла за злочини 16-річної давнини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів