Судді зі Львова поскаржилися ГПУ на обвинуваченого, який погрожував зарізати їх

18:55 20 лютого 2021 р.

Фото до новини

Під час оголошення вироку обвинувачений кричав на суддів, висловлювався на їхню адресу нецензурно, плював в їхній бік і погрожував фізичною розправою.

Судді Львівського апеляційного суду звернулися в Офіс генпрокурора зі скаргою на погрози на їхню адресу під час розгляду справи за обвинуваченням раніше судимого жителя, який звинувачувався в заподіянні умисних тяжких тілесних ушкоджень. Про це йдеться в зверненні суддів до генпрокурора Ірині Венедиктової.

Про це повідомили Українські новини, пише Dailylviv.

Судді повідомили, що інцидент стався під час розгляду апеляції прокуратури на рішення Залізничного районного суду Львова, який звільнив обвинуваченого від необхідності відбувати термін (5 років позбавлення волі), призначивши йому випробувальний строк на три роки.

Зазначається, що в засіданнях часто з'являлися перерви, обвинувачений відмовлявся від адвокатів, нібито маючи намір укласти договір про правову допомогу з іншим адвокатом. Однак договір з адвокатом обвинувачений не уклав, суд призначив йому адвоката з місцевого центру з надання вторинної правової допомоги.

Під час засідання 11 лютого 2021 року обвинувачений грубо порушив порядок у залі судових засідань, на зауваження суддів не реагував, внаслідок чого був вилучений судом із залу засідань до завершення апеляційного розгляду.

Обвинуваченого суд повернув у зал лише під час оголошення вироку. Однак під час оголошення вироку він кричав на суддів, висловлювався на їхню адресу нецензурно, плював в їхній бік і навіть погрожував фізичною розправою. Зокрема, обвинувачений заявив, що вб'є суддів за винесене колегією рішення.

Він також назвав спосіб, яким збирається це зробити: "заріже всіх суддів, після того, як звільниться з місць позбавлення волі".

Конвойним у поліції обіцяють зарплату від 10 500 грн і заочне навчання

У Львові судитимуть педофіла за злочини 16-річної давнини

На Львівщині збільшать кількість камер відеоспостереження, щоб поліція легше розкривала злочини

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів